søndag den 24. januar 2016

Pushbullet - Den skal du altså have!

En af de udvidelser jeg bruger allermest, er Pushbullet.Når man i løbet af dagen har flere enheder at holde styr på, ville det jo være skønt at samle alle de notifikation man får. Eksempelvis sidder man og arbejder på sin Chromebook og så kan man høre smslyden fra telefonen over på sofabordet. Med Pushbullet får du alle dine notifikationer fra telefonen over på din Chromebook. Ikke nok med det, du kan også sende og svare på SMS beskeder.
For mig betyder det, at jeg sagtens kan sætte telefonen i opladeren og ellers svare på beskederne, ved computeren.

Det er også rigtig nemt at sende links, billeder og andre ting til alle enheder. Eksempelvis hvis jeg sidder og læser en side på nettet og vil gerne fortsætte på telefonen i bussen eller toget, så trykker jeg genveje og så sendes denne fane til alle mine enheder, eksempelvis telefon, tablet og hvad ellers jeg har installeret Pushbullet på. 

Pro versionen koster - men du får rigtig meget gratis

Pushbullet har et Pro abonnement, som koster penge hver måned. Du kan dog komme rigtig langt med den gratis version. Blandt andet sende helt op til 100 SMS beskeder om måneden, altså, det er kun dem du sender gennem Pushbullet der tæller. Jeg har stadig den gratis version og har ikke oplevet at ramme nogle begrænsninger. Det kan dog gå hurtigt, hvis du bruger Pushbullet meget til sms skrivning. Det koster fem dollars om måneden, hvis du betaler hver måned eller 40 dollars om året. 

Hvis du har iPhone, kan du ikke sende og modtage SMS

Desværre er det ikke muligt at modtage sms beskeder fra iPhone. De skriver at de arbejder på det, men det er nok ikke sikkert at de kan få det til at virke på iOS. Du kan dog få alle de andre funktionaliteter. 
Der findes også versioner lavet af fællesskabet til forskellige andre platforme, så som Ubuntu, Windows Phone og Blackberry. Dem kan du finde her.

Alle computere med Chrome installeret, kan være med!

Det eneste krav er at du installere Pushbullet på din computer, om det så er Windows, Mac eller Linux. (Chromebooks har jo Chrome allerede). Når Chrome er installeret, skal du bare hente Pushbullet fra Chrome Webstore. Se vejledningen.

Sådan kommer du i gang!

  1. Start med at hente Pushbullet udvidelsen til Chrome. Den finder du lige her. Eller en af de andre versioner, som du finder her.
  2. Når udvidelsen er installeret, skal du logge ind med din Google konto. Det skal være den samme konto du logger på med alle de stedet du ønsker at bruge Pushbullet
  3. Nu henter du Pushbullet til din telefone. Du finder Android versionen her. iOS kan findes her. Du kan selvfølgelig også bare søge i de respektive App Stores.
  4. På telefonen følger du vejledningen og logger på med samme Google konto. På Android kræver Pushbullet adgang til dine notifikationer, se vejledningen.
  5. Slut - Du er nu klar til begynde at modtage beskeder på alle dine enheder.

Tip! Du finder flere smarte funktioner i indstillingerne

Her kan du slå ekstra funktioner til, både på telefonen og på computeren. Så prøv at kigge der også, når du har fået det til at virke. 

Nu er du klar til sende og modtage på alle dine enheder, med Pushbullet!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar